Які ножі краще купити для кухні хорошої якості – Рейтинг 2020 року

Рейтинг кращих кухонних ножів для будинку хорошої якості

Вибираючи ніж для кухні, непідготовлений користувач може здивуватися тому, як багато нюансів варто мати на увазі. Через це найкраще тримати під рукою рейтинг, складений з урахуванням думок експертів і реальних користувачів, як, наприклад, наша стаття. У ній зібрано найцікавіші пропозиції, представлені на російському ринку. Ознайомившись з матеріалом, ви відразу зрозумієте які ножі краще купити для кухні в 2020 році.

№10 – Ніж кулінарний Tescoma Sonic 18 см

Ціна: 570 рублів Чеська марка вже давно присутній на ринку і зарекомендувала себе як постачальник кухонних ножів хорошої якості. Модель оснащена ручкою з міцної пластмаси, яка надійно лягає в руку і не ковзає при нарізці, що знижує ризик отримати травму. 18-сантиметрова лезо виконано з високоякісної сталі і набагато довше залишається гострим після заточки, ніж в більшості недорогих ножів.Догляд за приладом гранично простий – досить скористатися посудомийній машиною, а після протерти сухою ганчіркою і прибрати на місце. Істотних вад власники у відгуках не виділяють.

№9 – TRAMONTINA Ніж обробний Professional master 15 см

Ціна: 510 рублів Незважаючи на свою відносно доступну вартість, модель володіє кількома особливостями, часто зустрічаються в більш дорогих рішеннях. В першу чергу, це стосується ручки з антибактеріальним покриттям. Воно перешкоджає утворенню неприємного запаху, нальоту і плям. Сама ручка виконана з поліпропілену, за рахунок чого вона надійно фіксується в руці.Лезо ножа виконане з вуглецевої сталі, матеріалу, здатного зберігати свою гостроту протягом тривалого часу. Для нарізки заморожених продуктів і м'яса з кістками прилад не підійде, але для всього іншого – будь ласка. Як і попередній конкурсант модель дружить з посудомийними машинами.

№8 – Attribute Сокирка кухонний Antique 15 см

Ціна: 565 рублів

"Антик" – хороший і недорогий кухонний топірець, який краще ножів зарекомендував себе при обробленні заморожених продуктів і кісток. Звичайне м'ясо нарізати з його допомогою теж вдасться. У ручки ергономічна форма, що сприяє хвату, зафіксована вона за допомогою додаткових болтів, що дозволяє говорити про надійність конструкції.Власники в оглядах повідомляють, що лезо топірця дуже легко заточується, а пластик не видає неприємного запаху, плюс через спеціального покриття на ньому не утворюється наліт. Гостроту сталь тримає не так довго, як в звичайних кухонних ножах, це і є головним мінусом моделі.

№7 – Bohmann Ніж шеф-кухаря керамічний 15 см

Ціна: 2 000 рублів Продовжує наш рейтинг кухонних ножів з точки зору співвідношення ціни і якості модель бренду Bohmann. Це універсальний прилад, який однаково добре ріже хліб, овочі, фрукти і навіть м'ясо з прожилками. Точити лезо часто не доведеться – користувачі повідомляють, що кераміка залишається гострою протягом трьох місяців.Ручка з пластика не ковзає в руці навіть будучи мокрою. За рахунок антибактеріального покриття вона не піддається утворенню плям і неприємного запаху. У разі чого її можна очистити в посудомийній машині.

№6 – Rondell Ніж кухарський Cascara 20 см

Ціна: 940 рублів У даній моделі виробник втілив дуже корисну ідею – у кожного ножа серії на ручці присутній стильна вставка, що позначає його вид. За рахунок цього ви відразу зможете витягнути з підставки потрібний прилад. З точки зору співвідношення ціни і якості модель виглядає цікаво за рахунок двосторонньої заточки леза і його ідеальною балансування, що полегшує процес нарізки будь-яких продуктів.Рукоятка ножа виконана з бакеліту, за рахунок чого вона не ковзає в долоні. Правда, деяким її розмір може здатися занадто вузьким. Інший неоднозначний момент – ніж потрібно мити вручну, з посудомийкою він не дружить.

№5 – Nadoba Ніж кухарський Rut 20 см

Ціна: 950 рублів П'ята сходинка рейтингу кухонних ножів дістається приладу фірми Nadoba. При порівнянні з конкурентами модель виглядає цікавіше за рахунок того, що її рукоятка виконана зі сталі, що дозволяє говорити про надійність. У разі падіння на підлогу вона точно не трісне, як ручка з пластика. Зверху є гумове покриття, за рахунок якого вона не ковзає в руці.Що стосується леза, то воно тут універсальне і має широку сферу застосування. З ним ви зможете з однаковою легкістю нарізати хліб, нашаткувати капусту або ж обробити заморожене м'ясо з кістками. З мінусів можна виділити тільки той факт, що ніж не можна мити в посудомойке.

№4 – Hatamoto Ніж сантоку Neo 16,5 см

Ціна: 1 400 рублів З цим універсальним японським ножем ви зможете однаково успішно нарізати овочі, фрукти і м'ясо. У леза, протягом довгого часу, що зберігає свою гостроту, є спеціальна виїмка. Потрібна вона для того, щоб продукти менше прилипали до ножа. У рукоятки ергономічна форма, що забезпечує надійний хват.Найкраще прилад виявляє себе при нарізці на дерев'яній дошці, а ось вироби з мармуру і скла можуть зробити процес нарізки не таким приємним. Істотних мінусів у моделі немає, але варто врахувати, що мити її потрібно вручну, не використовуючи хімічні засоби, так як вони руйнують лезо і роблять його більш крихким. Проте, в наш рейтинг кращих кухонних ножів вона потрапила не випадково.

№3 – Samura Ніж кухарський Harakiri 20,8 см

Ціна: 1 700 рублів Нехай вас не бентежить те, скільки коштує творіння іменитого виробника. Його висока ціна повністю обумовлена ​​якістю леза. Воно не тільки гостре і легко справляється з нарізкою і шинковкой будь-яких продуктів, але і дуже повільно тупітся. Власники в оглядах повідомляють, що за три роки постійної експлуатації необхідність поточити лезо виникла всього пару раз. Так що, якщо ви знаєте у якої фірми найкращі кухонні ножі в плані того, як довго вони залишаються гострими – ось відповідь.Ручка виконана з пластика, за рахунок покриття добре лежить в руці, але розміри багатьом можуть здатися незручними. Інший момент – кволе кріплення рукоятки до леза, через що з часом воно починає розхитуватися.

№2 – Kanetsugu Ніж сантоку 21 Excel 13,5 см

Ціна: 1 800 рублів Головний козир приладу – серрейторна заточка. Вона настільки якісна, що ніж вимагає максимальної акуратності в застосуванні. Зате навіть початківець кухар зможе з легкістю нарізати і шинкувати абсолютно будь-які продукти. Самий істотний недолік теж пов'язаний з лезом – якщо довго не підточувати його, то буде неможливо відновити початковий рівень гостроти, тому потрібен постійний догляд.Лезо складається з молибдено-ванадієвої сталі 1К6, яка експертами вважається однією з найкращих для кухонного ножа. Рукоять виконана з красивою деревини, покритої спеціальним ламінатом. Вага ножа, рівний 105 грамам робить модель однієї з найбільш оптимальних на ринку в плані ергономіки.

№1 – Tojiro Ніж сантоку Western knife F-301 17 см

Ціна: 4 000 рублів Якщо ви не знаєте, як вибрати хороший кухонний ніж, то ось вам відповідь. Купивши прилад, ви протягом довго часу не захочете користуватися чимось іншим. Рукоятка створена з якісної стабілізованою деревини. Головна перевага такого матеріалу – він не почне розмокати з роками. Форма у ручки виконана таким чином, що зручно ляже в долоню будь-якого розміру.Ніж універсальний і шикарно справляється з будь-якими завданнями, будь то нарізка м'яса, риби, овочів або чогось іншого. Модель не примхлива у догляді і легко миється. Завдяки красивій пакувальній коробці, може стати приємним подарунком професійного кухаря або досвідченому любителю кулінарного мистецтва.